Disney plus stopt met populaire kijkfunctie

Disney plus gebruikers zijn teleurgesteld dat de populaire functie GroupWatch van het platform is verdwenen. Bezoekers van de website vinden er nu geen spoor meer van en worden doorgestuurd naar de hoofdpagina, wat aangeeft dat de functie is verwijderd.

Een bericht op het Disney plus helpcentrum heeft officieel bevestigd dat vanaf 18 september 2023 de GroupWatch functie niet langer toegankelijk zal zijn op het platform. De aankondiging verwijst naar de voortdurende inspanningen om de Disney+ productervaring te verbeteren. Het verwijderen van de GroupWatch functie maakt deel uit van recente updates.

disney plus

De GroupWatch-functie, die oorspronkelijk werd geïntroduceerd tijdens de COVID-19 pandemie, werd erg populair. Toen mensen te maken kregen met lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen, is deze verwijderd uit Disney+. De streamingdienst heeft onlangs verschillende veranderingen ondergaan. Waaronder de aanstaande lancering van een advertentie-ondersteunde tier van £4,99 per maand in november.

Lees Ook

Disney Plus Ziggo: Slimme Truc Om Geld Te Besparen! [2023]

Daarnaast heeft Disney’s CEO, Bob Iger, laten doorschemeren dat het bedrijf van plan is om het delen van wachtwoorden aan te pakken. Hij geeft aan dat het bedrijf actief op zoek is naar methoden om dit probleem aan te pakken. Een stap die in lijn is met wat rivaal Netflix heeft gedaan.

Hij voegde eraan toe dat “we later dit jaar zullen beginnen met het bijwerken van onze abonnementsovereenkomsten. Samen met aanvullende voorwaarden over ons beleid voor het delen van wachtwoorden.”


alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *