Doctor Who cast Miriam Margolyes voor 60e special

Doctor Who, de specials voor de 60e verjaardag brengen opwindend castingnieuws. Miriam Margolyes, Harry Potter-actrice, voegt zich bij de cast. David Tennant keert terug als The Doctor in drie afleveringen in november.

doctor who

De casting update werd aangekondigd op donderdag 14 september. De BBC onthulde dat Miriam Margolyes een buitenaards personage zal spelen. Wellicht herkenbaar voor fans uit de strip The Star Beast. Margolyes zal haar stem lenen aan Meep in de komende afleveringen. Daarnaast heeft ze haar enthousiasme uitgesproken om deel uit te maken van de Doctor Who-familie.

“Ik ben opgelucht dat ik aan Doctor Who kan werken voordat ik sterf,” zei Margolyes in een verklaring. “Met sciencefiction weet je het nooit. Bedankt dat jullie een oude vrouw heel gelukkig hebben gemaakt.”

Lees Ook

Disney Plus Prijs in Nederland: Exclusieve Aanbiedingen! [2023]

Naast Margolyes zullen Catherine Tate (Donna Noble) en Bernard Cribbins (Wilfred Mott) ook te zien zijn in de afleveringen als ze hun personages vernieuwen. Bovendien zullen Yasmin Finney, HeartStopper-ster en Neil Patrick Harris van How I met Your Mother ook deel uitmaken van de cast.

Na de jubileumspecials keert de serie terug in 2024 met Ncuti Gatwa als de vijftiende Doctor. Vergezeld door Millie Gibson als Ruby Sunday, de nieuwe metgezel.

De terugkeer van Doctor Who wordt later in 2023 verwacht op Disney+ in Nederland.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *