Een sequentie in ‘Across The Spider-Verse’ duurde 4 jaar om te voltooien

Volgens de mederegisseur van Spider-Man: Across the Spider-Verse duurde het vier jaar voordat een enkele geanimeerde achtervolgingsscène was voltooid.

Tijdens een interview met Collider noemde Dos Santos één ambitieuze reeks van Spider-Man: Across the Spider-Verse. Een Guggenheim-moment vol actie dat verschillende Spider-mensen verzamelt terwijl ze op Miles Morales Dos Santos jagen, suggereerde dat het waarschijnlijk de langste was om te voltooien.

“Als je nadenkt over de Guggenheim-reeks, dat was het eerste dat we storyboardden, dat was het laatste dat de animatie in de film vasthield. Dus dat was de hele vier jaar dat aan de reeks werd gewerkt.”

spider-verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse ziet eruit en voelt nog gecompliceerder om in elkaar te zetten, omdat het verschillende animatiestijlen combineert en honderden personages bevat.

De film eindigt met een cliffhanger die suggereert dat Spider-Man: Beyond the Spider-Verse uit 2024 er rechtstreeks bij aansluit.

Phil Lord en Chris Miller hebben al beloofd dat er niet alleen meer Spider-mensen komen, maar dat het oorspronkelijke team van Spider-Man: Into the Spider-Verse terugkeert voor een grotere deelname.

Lees ook: Wes Anderson begint later dit jaar met de opnames van zijn 13e speelfilm

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *