Emily Blunt van Oppenheimer onthult dat ze een jaar vrij neemt van acteren

Oppenheimer-ster Emily Blunt neemt een pauze van acteren.

Tijdens een optreden op de Table for Two met Bruce Bozzi-podcast, zei Blunt dat ze dit jaar niet werkt en een pauze neemt van acteren om haar gezin op de eerste plaats te zetten. Blunt heeft twee kinderen met echtgenoot John Krasinski.

“Dit jaar werk ik niet. Ik heb vorig jaar behoorlijk wat gewerkt en mijn oudste baby is negen, dus we zitten in het laatste jaar met enkele cijfers,” zei Blunt. “En ik heb gewoon het gevoel dat er hoekstenen zijn voor hun dag die zo belangrijk zijn als ze klein zijn. En het is: ‘Wil je me wakker maken? Breng je me naar school? Haal je me op? me naar bed? En ik moet er gewoon voor ze allemaal zijn voor een goede stretch. En dat voel ik gewoon in mijn botten. “

emily

Blunt speelt de rol van Katherine “Kitty” Oppenheimer en schittert naast Cillian Murphy, Robert Downey Jr. en Matt Damon.

De film is gebaseerd op het Pulitzer Prize-winnende boek American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer van Kai Bird en wijlen Martin J. Sherwin. De film is geproduceerd door Emma Thomas, Charles Roven van Atlas Entertainment en Christopher Nolan.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *