Emma Myer, ‘Wednesday’ Acteur nieuwe releasedatum film bevestigd

Netflix heeft onlangs de eerste beelden vrijgegeven van Emma Myer, woensdag actrice, uit de aankomende komedie Family Switch.

De film is gebaseerd op het boek Bedtime for Mommy van Amy Krouse Rosenthal. Naast Emma Myer spelen in de film ook Ed Helms van The Office, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem van Brady Noon en acteerlegende Rita Moreno.

In een recente afbeelding die door Netflix is vrijgegeven, is het kwartet van de familie te zien in een staat van pure horror terwijl ze hun spiegelbeeld zorgvuldig bestuderen.

In de film speelt ook de beroemde ster van 13 going on 30, Jennifer Garner, de hoofdrol. Negentien jaar later keert Garner terug naar het concept van body swapping. Deze keer neemt ze echter een andere wending. In haar nieuwe rol speelt Garner een moeder van drie kinderen. Ze wordt plotseling wakker en ontdekt dat ze van lichaam is verwisseld met haar eigen tienerdochter.

Ortega en Myers maken een comeback in het langverwachte tweede seizoen van Wednesday. Na de succesvolle première van het eerste seizoen vorig jaar zal Ortega opnieuw het iconische personage Wednesday Addams vertolken. Myers zal de geliefde rol op zich nemen van de vrolijke weerwolf Enid, die een grote schare fans heeft opgebouwd.

Lees ook

Netflix Films Top 10 in Nederland (die je nog niet kent) [2023]

Myers zal ook te zien zijn in de aankomende BBC-serie A Good Girl’s Guide to Murder, waarvan de opnames eerder deze maand zijn begonnen.

Family Switch is vanaf 30 november te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *