Euphoria seizoen 3 krijgt verrassend nieuw format

Sam Levinson, de maker van Euphoria, heeft fans een glimp gegeven van wat er komen gaat in het volgende hoofdstuk van de HBO-serie. Het lijkt erop dat het geduld van de fans zal lonen, want het nieuwe seizoen van de serie zal een verrassend format hebben. Het zal worden gestructureerd als een noir-film.

Het derde seizoen, nu gepland voor 2025 vanwege een staking, volgt Zendaya’s personage Rue. Terwijl ze door een corrupte wereld navigeert.

euphoria

In een interview met Elle deelde Levinson dat hij het idee wil onderzoeken van het handhaven van je principes in een wereld vol corruptie. Hij prees ook het hoofdpersonage van de show door te zeggen: “[Zendaya is] de meest competitieve persoon die ik ken, op een goede manier. Ze groeit constant als artiest en is altijd op zoek naar een uitdaging. Ze is nooit zelfgenoegzaam.”

De productie van seizoen 3 is echter vertraagd door een aanhoudende staking, waardoor de start vrij ver weg is. Helaas kunnen kijkers Barbie Ferreira, die Kat Hernandez speelde, niet meer terugzien in het komende seizoen. Ze kondigde vorig jaar haar vertrek aan en maakte zich zorgen over de ontwikkeling van haar personage.

Lees ook

Max brengt eerbetoon aan Angus Cloud in Euphoria afleveringen

Angus Clouds personage Fezco, een drugsdealer, zal ook ontbreken in het nieuwe seizoen. De acteur overleed afgelopen juli plotseling op 25-jarige leeftijd. Euphoria wordt uitgezonden op HBO in de VS en op NOW en Sky Atlantic in het Verenigd Koninkrijk. Fans kunnen een frisse en unieke verhaalaanpak verwachten. De serie blijft de complexiteit van de personages in een corrupte wereld onderzoeken.

Euphoria wordt uitgezonden op HBO en Sky Atlantic.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *