Exclusief voorproefje van ‘All of Us Strangers’ met Paul Mescal

Searchlight Pictures presenteert een spannend voorproefje en onthult de eerste film still van All of Us Strangers. De aankomende creatie van de gerenommeerde filmmaker Andrew Haigh, bekend van werken als 45 Years en Lean on Pete.

Deze eerste blik laat ons kennismaken met de hoofdpersonages die worden vertolkt door de getalenteerde Andrew Scott (bekend van “1917”) en Paul Mescal (bekend van “Aftersun”).

De film is gebaseerd op de roman Strangers van Taichi Yamada.

all of us strangers

All of Us Strangers vertelt het verhaal van scenarioschrijver Adam (Andrew Scott). Zijn gewone leven neemt een onverwachte wending wanneer hij het pad kruist met de raadselachtige Harry (Paul Mescal) in de stille uitgestrektheid van een Londens flatgebouw. Terwijl hun band zich verdiept, leidt Adams reis hem terug naar zijn ouderlijk huis. Daar wordt hij geconfronteerd met een verbijsterende openbaring. Zijn zogenaamd overleden ouders (vertolkt door Claire Foy en Jamie Bell) trotseren de tijd. Ze verschijnen precies zoals op de dag van hun dood, meer dan dertig jaar geleden.

Gebaseerd op de cast, regisseur en het materiaal waarop de film is gebaseerd, lijkt All of Us Strangers een absolute arthouse hit te worden.

Verwacht dat de film op 22 december in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn. Een boeiende filmervaring voor het publiek. De Nederlandse releasedatum laat nog even op zich wachten, maar verdere details worden in de nabije toekomst verwacht.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *