The Expendables 4 regisseur deelt hoop voor vijfde serie

Dit weekend ging The Expendables 4 de bioscoop in, maar hij deed het niet zo goed als de eerdere films in de serie. De film had het laagste openingsweekend in de geschiedenis van de franchise en kreeg een lage waardering van 16% van de critici op Rotten Tomatoes.

Het publiek vond de film echter beter en gaf hem een score van 69%. De film eindigde dit weekend op de tweede plaats in de box office, het langzaamste van het jaar. Hij bracht slechts 8,3 miljoen dollar op in de Verenigde Staten. Maar sommige fans hopen nog steeds op meer ‘Expendables’-films.

De regisseur, Scott Waugh, zei in een interview met ComicBook.com dat hij graag een vijfde film zou maken.”

“Allereerst? Zeker weten. Ik zou terugkomen voor een vijfde,” deelde Waugh, “Ik vond het geweldig. Ik vond het een eer om dit soort franchises te regisseren.”

Toen hem werd gevraagd naar acteurs die hij in de toekomst in de franchise zou willen zien, antwoordde Waugh: “Ik heb nog niemand in mijn hoofd, ik wil graag eerst het verhaal bedienen, dus laten we kijken wat het verhaal is en dan kunnen we kijken naar het smorgasbord van cool talent dat er is en zien wie we er nog meer in kunnen laten stappen. Ik denk dat het moeilijke van het merk is dat we het hele gamma hebben doorlopen.”

Lees Ook

Beste thrillerfilms op Amazon Prime in Nederland [2023]

Waugh vervolgde: “Ja, we hebben het hele scala aan actiesterren uit de jaren ’80 doorlopen. Dus ik denk dat het merk zich nu probeert te verheffen met een aantal nieuwere sterren.”

expendables

In de vierde film zien we bekende gezichten als Stallone, Statham, Lundgren en Couture. Ze krijgen gezelschap van nieuwkomers in de franchise, waaronder Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Andy Garcia en Iko Uwais.

Expendables 4 is nu te zien in de bioscoop.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *