‘Griselda’ laat meedogenloze kant van Sofía Vergara zien

Sofía Vergara, bekend om haar komische talenten op het kleine scherm, zal een duistere kant laten zien in Netflix Griselda.

De streaminggigant Netflix heeft de eerste teaser onthuld voor deze zesdelige gelimiteerde serie. De viervoudig Emmy genomineerde kruipt in de huid van Griselda Blanco. Beroemd om de sluwe leider van een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis. Bekend om haar dodelijke combinatie van charme en meedogenloosheid. Vergara’s debuut is gepland voor 25 januari 2024.

griselda

Griselda gaat in op het leven van de Colombiaanse koningin tijdens haar hoogtepunt in Miami in de jaren 1970-80, en navigeert door de complexiteit van zowel zaken als familie. De teaser toont ‘The Godmother’ midden in een deal. Met overweldigende beelden van een tropische compound. Vergara’s stem prikkelt als ze zinspeelt op de verslavende aard van haar product, te midden van beelden van zwembadfeestjes en drugsdeals. Wanneer de vraag naar autoriteit opkomt, introduceert de teaser Vergara’s Griselda, die een ijzingwekkende blik werpt die problemen voorspelt.

Lees Ook

Nieuw op Netflix in September: Binge-Waardig Series en Films [2023]

Deze rol betekent een belangrijke verandering voor Vergara, die eerder geroemd werd om haar sitcom-successen in Modern Family en komedie-georiënteerde films. In Griselda kruipt ze in de huid van een personage dat verantwoordelijk is voor talloze gruwelijke daden. En in verband gebracht met meer dan 200 moorden, terwijl ze de façade van een liefhebbende moeder ophoudt. Verwacht een beklemmend portret van Vergara als ze Griselda Blanco’s spoor van vernietiging en dood volgt.

Griselda gaat naar verwachting op 25 januari 2024 in première op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *