Harrison Ford neemt de schuld op zich voor botsing met Brad Pitt op ‘Devil’s Own’-set

Harrison Ford neemt enige verantwoordelijkheid voor de spanningen die ontstonden met Brad Pitt tijdens het maken van hun thriller The Devil’s Own uit 1997.

De film, geregisseerd door Alan J. Pakula, kreeg gemengde recensies maar bracht wereldwijd $140 miljoen op. Ford heeft in eerdere interviews vaak gezegd dat het moeilijk was om The Devil’s Own te filmen.

Toen Esquire magazine onlangs vroeg waarom, zei Ford dat het te wijten was aan creatieve verschillen die hij had met Pitt.

harrison ford

“Heh. Ja, ik herinner me waarom”, zei Ford. “Brad heeft het script ontwikkeld. Daarna boden ze mij de rol aan. Ik heb mijn opmerkingen over het personage en de constructie van het verhaal voor me gehouden – ik bewonder Brad. Ten eerste bewonder ik Brad. Ik denk dat hij een geweldige acteur is. Hij is een heel fatsoenlijke kerel. Maar we konden het niet eens worden over een regisseur totdat we bij Alan Pakula kwamen, met wie ik eerder had samengewerkt maar Brad niet.”

“Brad had dit gecompliceerde personage en ik wilde ook een complicatie aan mijn kant, zodat het niet alleen een strijd tussen goed en kwaad zou zijn”, zei Harrison Ford. “En toen bedacht ik het slechte schietaspect.”

Ondanks de spanning werd de film een bescheiden succes voor de sterren, maar het was geen grote doorbraak.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *