Harry Potter-ster maakt een film over zijn stuntman

Daniel Radcliffe wordt uitvoerend producent van een nieuwe documentaire over de stuntman waarmee de acteur samenwerkte in de Harry Potter-filmreeks.

Volgens Amerikaanse media zal de documentaire getiteld David Holmes: The Boy Who Lived in november worden uitgebracht op de streamingdienst van HBO. De documentaire richt zich op David Holmes. Hij was de stuntman voor Daniel, die schitterde in de Harry Potter-films. David werkte samen met Radcliffe vanaf de eerste Harry Potter-film.

Hun samenwerking strekte zich uit over meerdere films en weefde een onbreekbare band tussen de stuntpersoon en de jonge tovenaar die we allemaal kennen en liefhebben. Het was hun naadloze partnerschap dat de gedurfde prestaties van Harry Potter tot leven bracht, fans boeide met elke gedurfde sprong, betoverend duel en opwindende achtervolgingsscène.

Echter, het was tijdens de opnames van Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 dat het noodlot toesloeg. In een hartverscheurende wending van het lot liep David een levensveranderende blessure op die voorgoed de koers van zijn leven veranderde. Een stunt die misging, resulteerde in het verbrijzelen van zijn dromen en de verlamming van zijn lichaam vanaf de borst naar beneden.

De documentaire bevat persoonlijke beelden en achter-de-schermen opnames. Daniel is niet alleen uitvoerend producent, maar hij komt ook prominent naar voren in interviews. Volgens Variety zal David Holmes: The Boy Who Lived op 15 november 2023 in première gaan en zal daarna te zien zijn op de streamingdienst HBO Max.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *