‘Heartbreak High’-serie lonkt naar internationale Emmy-winst

De reboot van de Australische tv-show Heartbreak High is genomineerd voor een International Emmy Award. De show is mede gemaakt door de Nederlandse producent NewBe.

Jeroen Koopman, de baas van NewBe, zei dat hij erg blij was met de nominatie. Hij zei: “Als kind wilde ik deze show altijd al maken. Het eerste seizoen deed het erg goed bij kijkers en fans. Het is geweldig om zo genomineerd te worden.”

De show is beschikbaar op Netflix. Het is te vinden in de categorie Kids: Live-Action categorie. Er zijn andere shows in dezelfde categorie, zoals “Gudetama: An Eggcellent Adventure” uit Japan, “Memory Forest” uit Israël en “Tierra Incógnita” uit Argentinië.

De International Emmy Awards zijn beroemde prijzen voor tv-programma’s die buiten de Verenigde Staten zijn gemaakt. Heartbreak High is genomineerd voor zijn eerste seizoen. NewBe kreeg de rechten voor de show in 2019.

Lees Ook

Netflix Romantische Komedie: Top 10 Beste Films om te Bekijken [2023]

Deze show is een samenwerking tussen NewBe en Fremantle Australia. Het is een nieuwe versie van een oude show met dezelfde naam. De originele show ging over studenten op een middelbare school in Sydney. Het was op tv van 1994 tot 1999. Ze hebben het tweede seizoen gefilmd en opgenomen, maar de releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

De 2023 International Emmy Awards vinden plaats op 20 november in New York.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *