Heartstopper en Top Boy-ster onthult uitdagingen van rolwisseling

Araloyin Oshunremi, bekend van zijn rollen in Top Boy en Heartstopper, besprak onlangs zijn ervaring met het uitbeelden van verschillende personages in deze populaire Netflix-series.

In een recent interview met Digital Spy ging Araloyin Oshunremi, bekend van zijn rollen in Top Boy en Heartstopper, dieper in op de uitdagingen van het uitbeelden van twee verschillende personages. Oshunremi deelde zijn inzichten over hoe hij omging met het sterke contrast tussen zijn rollen. Otis Smith spelen in het luchtige tienerdrama Heartstopper op Netflix. En tegelijkertijd het intensere personage van Stefan in “Top Boy”.

“Het was niet echt moeilijk, want in Heartstopper heb ik niet echt zware, zware scènes en ik heb niet veel dialoog. En het personage van Otis is heel sprankelend en vrolijk,” zei Oshunremi.

Iedereen op de set is heel blij. Hij is eigenlijk heel vrolijk. Hij is altijd sprankelend en heeft een goede energie. Ik denk dat toen ik de set op ging, het allemaal draaide om de energie en de sprankeling. Dus ik breng Stefs humeurigheid en woede niet echt mee naar de set.”

Hij vervolgde: “Maar tegelijkertijd zou ik op weg naar de set met Heartstopper waarschijnlijk naar opbeurende muziek luisteren. Maar bij Top Boy luisterde ik, afhankelijk van de scène, meestal naar deprimerende muziek. Of muziek die je met woede vervulde.”

Lees Ook

Hoe Je Amerikaanse Netflix Kunt Kijken In Nederland [2023]

“Ik wist het einde pas heel laat. Het werd me onderweg naar een vergadering in de auto verteld. Toen ik het einde in de auto te horen kreeg, was ik nogal geschokt. Ik had het niet echt verwacht.

“Maar tegelijkertijd moet alles tot een einde komen. Alle personages moeten ook een einde hebben.”

Heartstopper en Top Boy, beide shows worden gestreamd op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *