Herdenking van Reiky de Valk Online te streamen

Acteur Reiky de Valk, die eerder deze week overleed, wordt komende zaterdag herdacht tijdens een herdenkingsdienst in De Duif in Amsterdam. De herdenking wordt uitgezonden op een groot scherm op Amstelveld.

reiky de valk

Voor degenen die niet bij de herdenking in Amsterdam aanwezig kunnen zijn, zal de herdenking ook online worden gestreamd, zoals de manager van De Valk namens de familie heeft aangekondigd. De streaming link is te vinden op het Instagram account van de overleden acteur. Het is echter belangrijk om te weten dat alleen familie en goede vrienden van de acteur aanwezig zullen zijn bij De Duif.

Reiky de Valk, bekend van zijn rollen in series als “Dertigers” en “Oogappels“, is afgelopen weekend overleden. Maandag maakte zijn familie bekend dat “Reiky ervoor heeft gekozen om zijn licht van bovenaf op ons te laten schijnen”.

De acteur had geen begrafenisverzekering. Via een crowdfundingcampagne werd echter meer dan 60.000 euro opgehaald voor de herdenkingsdienst. Zijn vroegtijdige overlijden heeft veel jonge fans diep geraakt, waardoor bijna drieduizend mensen hebben bijgedragen aan het herdenkingsfonds. De familie toonde zich enorm dankbaar voor deze steunbetuigingen.

Na de herdenking zal er in een intieme, besloten bijeenkomst afscheid worden genomen van Reiky de Valk.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *