Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven portretteren Patty Brard in Videoland-serie

Regisseur Will Koopman is begonnen aan een nieuw project. Voor Videoland maakt hij een serie over het leven van Patty Brard.

In deze biografische serie kruipen actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven in de huid van de bekende presentatrice en zangeres in verschillende fases van haar leven. Zoals bevestigd door Brard zelf.

patty brard

Toen Koopman Brard aanvankelijk benaderde over de serie, was ze niet meteen enthousiast. Ze twijfelde aan de noodzaak van “nog een dramaserie” na haar deelname aan een realityserie die al delen van haar leven liet zien (Volgens nu.nl). Met haar kenmerkende humor zei ze: “Ik leef toch nog? Dus zo slecht kan mijn leven toch niet geweest zijn?”

Maar de overredingskracht overwon en Brard gaf uiteindelijk groen licht voor het project. Ze merkte humoristisch op: “Het woord ‘nee’ komt niet voor in het woordenboek van Will Koopman.”

Lees Ook

Nieuw op Videoland: Kies je Binge Worthy Favoriet! [September 2023]

Brard sprak haar bewondering uit voor de cast die gekozen is om haar levensverhaal uit te beelden. Holly Mae Brood kruipt in de huid van Brard tijdens haar jonge jaren. Terwijl Eva van de Wijdeven haar in latere levensfases vertolkt.

De exacte releasedatum van de langverwachte serie op Videoland moet nog bekend worden gemaakt. Fans zijn in afwachting van deze aanstaande portrettering van de opmerkelijke levensreis van Patty Brard.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *