HollyShorts Film Festival onthult sterrenjury voor editie 2023

De 2023 editie van HollyShorts Film Festival, een Oscar-kwalificerende viering van korte films, heeft haar jury line-up onthuld.

De 18-koppige jury bestaat uit de bekende acteurs Chiwetel Ejiofor, Sam Worthington, Zoey Deutch, Alexandra Shipp, Josh Whitehouse, Christina Chong, Nelu Handa en Jaime Ray Newman. Daarnaast zullen Variety’s K.J. Yossman en IndieWire’s Eric Kohn deel uitmaken van de jury.
Bovendien bestaat de 2023 editie van het HollyShorts Film Festival uit een gewaardeerde groep professionals uit de industrie. Onder hen zijn Tom Berkeley en Ross White, die vorig jaar de Oscar voor beste korte live-action film wonnen met hun film An Irish Goodbye.


Aneil Kara, de winnaar van de Oscar voor 2022 voor zijn film The Long Goodbye zal ook als jurylid optreden. Naast Oscargenomineerden voor korte films Pamela Ribon voor My Year of Dicks. En Amanda Forbis en Wendy Tilby voor The Flying Sailor.
De jury bestaat verder uit tweevoudig Oscarwinnares Joanna Quinn voor Affairs of the Art en Oscarwinnares Alice Doyard voor Colette. En tot slot, Oscargenomineerde Joshua Seftel voor Stranger at the Gate.

Hun gezamenlijke expertise en inzichten zullen een cruciale rol spelen bij de beoordeling van de uitstekende korte films die meedoen aan het festival.

HollyShorts Film Festival begint van 10 tot 20 augustus, met het jaarlijkse prijzengala op 20 augustus.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *