Hollywood Strikes vertraagt Issa Rae’s ‘Rap Sh!t’ seizoen 2

Max heeft aangekondigd dat seizoen 2 van Rap Sh!t wordt uitgesteld vanwege hollywood strikes. Oorspronkelijk was de terugkeer gepland op 10 augustus, maar de nieuwe premièredatum is 9 november. Het tweede seizoen zal beginnen met een dubbele aflevering, gevolgd door wekelijkse afleveringen tot de finale op 21 december.

Door de hollywood strikes van de Writers Guild of America (WGA). En Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA). Seizoen 2 is uitgesteld en gepland voor 9 november. De protesten van de vakbonden voor betere deals met grote studio’s hebben ertoe geleid dat acteurs niet in staat zijn om projecten van getroffen bedrijven te promoten. Terwijl schrijvers beperkte persmogelijkheden hebben.

Warner Bros. Discovery, de studio achter de show, hoopt dat de nieuwe premièredatum in november een oplossing is voor de arbeidsconflicten. En dat talent buzz zal kunnen genereren voor de serie.

Rap Sh!t verhaal gaat over twee vervreemde middelbare schoolvrienden uit Miami, Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion). Ze komen bij elkaar om een rapgroep te vormen. Later worden ze gedwongen om te beslissen of ze trouw blijven aan zichzelf of zich conformeren aan de eisen van de muziekindustrie. Jonica Booth, RJ Cyler, Daniel Augustin en Jaboukie Young-White spelen ook mee.

Issa Rae creëerde Rap Sh!t en produceert samen met showrunner Syreeta Singleton; Hoorae’s Montrel McKay 3 Arts Entertainment’s Jonathan Berry en Dave Becky; en Jim Kleverweis.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *