Hugh Jackman trekt klassiek Wolverine-pak aan in eerste blik op Deadpool 3

Marvel-fans zullen eindelijk te zien krijgen hoe Hugh Jackman het klassieke gele pak van Wolverine draagt, dankzij Deadpool 3.

Jackman en zijn co-ster Ryan Reynolds deelden allebei een eerste blik op zichzelf in karakter als de met adamantiumklauwen bepantserde mutant en de Merc with the Mouth voor de film.

De afbeelding kwam rechtstreeks van hun Instagram Stories, waarbij Reynolds een iets aangepast kostuum droeg ten opzichte van de vorige Deadpool-films en Jackman een geel en blauw pak droeg dat lijkt op het uiterlijk van het personage in de strips en de X-Men-animatieserie uit de jaren 90.

“Knipper niet met je ogen”, luidt het bijschrift op de sociale media-posts van beide acteurs. Het heeft lang geduurd voor Jackman. De acteur verscheen meerdere keren als Wolverine in eerdere X-Men-films, maar droeg nooit daadwerkelijk een kostuum dat leek op het animatiepersonage. Er was een grap over het kostuum in de film X-Men uit 2000, waarin de acteurs allemaal zwarte jumpsuits droegen.

“Je gaat eigenlijk naar buiten in deze dingen. Wat heb je liever? Geel spandex?” Er was ook een verwijderde scène uit The Wolverine uit 2013, waarin de acteur als Logan een koffer opent om het pak te onthullen, maar die hint werd nooit in een voltooide film werkelijkheid. Laat het maar aan Reynolds en regisseur van Deadpool 3 Shawn Levy over, die beiden eerder met Jackman hebben samengewerkt, om het eindelijk werkelijkheid te maken.

De onthulling komt nadat er geruchten rondgingen dat Jennifer Garner, die eerder met Reynolds en Levy aan The Adam Project werkte, haar vroegere Marvel rol van Elektra weer zal spelen in de film. Deadpool 3 zal ook Rob Delaney (Sugar Bear), Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa) en Stefan Kapicic (Colossus) terugbrengen, terwijl nieuwkomers Emma Corrin en Matthew Macfadyen erbij zitten.

De film staat gepland voor release op 3 mei 2024. 

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *