Hulu besluit ‘The Great’ na drie seizoenen te beëindigen

The Great wordt niet verlengd voor seizoen 4.

In seizoen 2, dat op 12 mei werd uitgebracht, volgde seizoen 3 met Catherine en Peter (Hoult), die besloten hun relatie te herstellen. Te midden van politieke intriges streeft Catherine naar de gunst van het publiek, terwijl Peter worstelt met spookachtige visioenen van zijn vader.

In de satirische weergave van het verhaal van Catharina de Grote wordt de historische figuur afgeschilderd als “een idealistisch, romantisch jong meisje. Ze arriveert in Rusland voor een gearrangeerd huwelijk met de kwikzilveren keizer Peter. Ze hoopt op liefde en zonneschijn, maar vindt in plaats daarvan een gevaarlijke, verdorven, achterlijke wereld die ze vastbesloten is te veranderen. Het enige wat ze hoeft te doen is haar man vermoorden. De kerk verslaan, het leger verbijsteren en het hof aan haar kant krijgen.” Volgens de officiële beschrijving.

the great

Eerder vandaag bevestigde Variety dat The Great niet wordt verlengd voor seizoen 4.

In de serie spelen Elle Fanning als Catherine, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley en Gwilym Lee. Bovendien spelen Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi en Belinda Bromilow.

lees ook

Beste christelijke films op Hulu in Nederland [2023]

De redenen achter de keuze van het streaming platform om te stoppen met de komische serie blijven onduidelijk. Ondanks het feit dat de serie veel lof oogstte en zeven Emmy-nominaties ontving sinds het debuut in 2020. Inclusief een Emmy-winst voor Outstanding Period Costumes in 2022, komt de annulering van de serie als een verrassing. Fanning’s vertolking van Catherine leverde haar ook verschillende andere prestigieuze prijzen op. Zoals een SAG Award, een Critics Choice Award, een Independent Spirit Award en twee Golden Globe nominaties.

The Great seizoen 1, 2 en 3 worden gestreamd op Hulu.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *