Indiana Jones vijfde film domineert VOD hitlijsten

De vijfde Indiana Jones film deed het niet goed in de bioscoop. Hij staat nu echter bovenaan in drie VOD-klassementen! Ondanks het feit dat Disney 100 miljoen dollar verloor tijdens de bioscooprun, heeft de film nu succes gevonden in de wereld van video-on-demand (VOD).

Harrison Ford speelde zijn laatste rol, de beroemde avonturier Indiana Jones. In deze film gaan Indy en zijn petekind Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge) op zoek naar een krachtig artefact. Hoewel de film het niet geweldig deed aan de kassa, presteert hij sterk op VOD-platforms zoals iTunes, Google Play en Vudu. Er wordt verwacht dat de film nog meer aandacht zal krijgen wanneer hij op Disney+ verschijnt.

indiana jones

Harrison Ford speelt het personage van Indiana Jones al bijna 40 jaar. Zijn eerste film was “Raiders of the Lost Ark” in 1981. Hij sprak zijn tevredenheid uit over zijn laatste scènes in de film. Hij beweerde dat zijn personage terug is in de vorm waar fans van houden.

lees ook

Disney Plus Prijs in Nederland: Exclusieve Aanbiedingen! [2023]

Je kunt Indiana Jones and the Dial of Destiny nu op verschillende platforms bekijken voor $19,99. Ondanks de problemen aan de kassa blijven de avonturen van de iconische archeoloog het publiek boeien in de wereld van VOD.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *