Jaimie Vaes speelt hoofdrol in Nederlandse komedie

Reality TV-persoonlijkheid en influencer Jaimie Vaes is klaar voor haar filmdebuut. Ze heeft een bijrol bemachtigd in de aankomende Nederlandse komediefilm Scotoe. Vaes, bekend als de voormalige partner van Lil Kleine, is begonnen aan deze nieuwe onderneming nu het filmen eerder deze week is begonnen.

jaimie vaes

Scotoe vertelt het verhaal van twee onconventionele detectives, Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara). Ze navigeren door het oplossen van misdaden via hun verschillende methodes. De film belicht ook een boeiende modeshow. Jaimie Vaes neemt de rol van presentatrice van de modeshow op zich.

Naast Vaes werd dinsdag bekendgemaakt dat er nog meer mensen aan de cast zijn toegevoegd. Waaronder Ferdi Stofmeel, André Dongelmans, Nick Golterman en Daphne Deckers. Met name Deckers keert terug na haar eerdere bijrol als schrijfster in de verfilming van haar eigen boek “Alles is zoals het hoort”.

De verwachtingen voor de release van de film zijn hoog: “Scotoe” zal op 1 februari 2024 in de bioscoop te zien zijn. Deze veelbelovende onderneming laat Jaimie Vaes’ overgang naar de filmwereld zien. Het verhoogt ook de opwinding rond de onthulling van de film.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *