Jenna Ortega, Wednesday Star’s film ‘Finestkind’ ontvangt gemengde kritieken

Jenna Ortega, populair voor haar rol in Netflix-serie “Wednesday”, heeft teleurstellende eerste kritieken ontvangen voor haar aankomende film Finestkind.

Deze misdaadthriller, geregisseerd door Brian Helgehand, draait om de van elkaar vervreemde broers Tom (Ben Foster) en Charlie (Toby Wallace) die een riskante deal sluiten met een misdaadsyndicaat in Boston, waardoor hun vader Ray (Tommy Lee Jones) en de raadselachtige Mabel (Ortega) in gevaar komen.

jenna ortega

Na zijn première op het Toronto International Film Festival vorige week heeft “Finestkind” overwegend gemengde tot negatieve recensies gekregen op Rotten Tomatoes. Op dit moment heeft de film een waardering van 20%, gebaseerd op tien recensies. Het is de moeite waard om op te merken dat deze score kan veranderen als er meer recensies binnenkomen voor de nog aan te kondigen algemene release van de film.

“Hoewel het eindresultaat zich afspeelt in de tegenwoordige tijd, is er een voelbare throwback, been-there-done-that vibe. Recensie van Hollywood Reporter.

Terwijl Variety verklaarde. “Als je ervoor kiest om je te richten op de familiebanden, dan is het duidelijk dat Helgeland iets te zeggen heeft.”

Lees Ook

Beste familiefilms op Netflix in Nederland [2023]

“Finestkind is een mengelmoes van ideeën, verschuivende belangen en slechte keuzes die had moeten zweven, maar in plaats daarvan gewoon zinkt.” schreef Collider.

“Je kunt op hoofdlijnen zien dat de film verschillende goede verhaalelementen heeft en dat bijna alle stukken op hun plaats vallen. Het is alleen jammer dat het bij de uitvoering alle kanten op gaat, variërend van saai tot onbedoeld grappig.” schreef Film Inquiry.

De releasedatum van Jenna Ortega’s film finestkind moet nog bekend worden gemaakt.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *