Johnny Depp-serie debuteert op nummer één op Netflix

Acteur Johnny Depp is opnieuw verwikkeld in een controverse. De beroemde ster, bekend van rollen in films als Pirates of the Caribbean. Vorig jaar vocht hij een juridische strijd uit met zijn ex-vrouw Amber Heard. Hun tumultueuze relatie veranderde in een veelbekeken rechtbankdrama.

Dit sensationele civiele smaadproces is nu omgetoverd tot een verdeelde Netflix-serie. De rechtszaak, die begon op 11 april 2022, trok de aandacht door de betrokkenheid van de high-profile beroemdheden en de dramatische wendingen. De gebeurtenissen die zich ontvouwden leken soms scripted voor een tv-show.

johnny depp

Regisseur Emma Cooper, bekend van provocerende series zoals Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell, richtte haar aandacht op deze rechtszaak met haar nieuwe docuserie Depp v. Heard. In de driedelige serie wordt het hele proces van zes weken in beeld gebracht. De serie gaat op 16 augustus 2023 in première en werd meteen populair op Netflix. Het streamingplatform beschrijft het als:

“Het voor het eerst presenteren van beide getuigenissen naast elkaar. Deze serie duikt in het proces dat Hollywood in zijn ban hield en de daaropvolgende online nasleep.”

Lees ook

Nieuw op Netflix in Augustus: Binge-Waardig Series en Films [2023]

Bij de release eiste de serie de toppositie op in de Engelstalige tv-chart van Netflix, met 16,2 miljoen views tussen 16 en 20 augustus.

Depp v. Heard is momenteel te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *