Kane maakt na tien jaar comeback met Ziggo Dome Concerten

Na een onderbreking van tien jaar is Kane klaar voor een triomfantelijke terugkeer op het podium. De band heeft twee concerten aangekondigd in de Amsterdamse Ziggo Dome op 4 en 5 juni 2024, waarmee de langverwachte comeback wordt ingeluid. Deze spannende terugkeer wordt aangevuld met de release van een gloednieuwe single.

Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, die er in 2014 voor hadden gekozen om uit elkaar te gaan, verrasten de fans maandag met het nieuws van hun reünie. De aankondiging kwam tijdens de première van de Videoland documentaire serie, Kane – A Story Recorded.

Deze concerten zijn een viering van de illustere carrière van Kane, die zich uitstrekt over 25 jaar sinds de oprichting van de band. De rockgroep heeft zeven albums uitgebracht, zes Edison Awards in de wacht gesleept en door de jaren heen talloze hitparade-toppers afgeleverd. Waaronder klassiekers als “Rain Down on Me” en “No Surrender”.

Lees Ook

Videoland Abonnement 2023: Onbeperkt Streamen van Films en Series!

Dinand Woesthoff zei over de onverwachte reünie. “Als je me dit anderhalf jaar geleden had verteld. Had ik je waarschijnlijk niet geloofd.”

Dennis van Leeuwen zei opgetogen. “Met een documentaire, een gloednieuwe track en een grote liveshow in het vooruitzicht voelt het bijna als een nieuw begin. Ik kan me op dit moment niets leukers voorstellen.”

De band heeft ook hun nieuwe single “What Are You Waiting For” uitgebracht, die vanaf dinsdag te streamen is. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *