Kasem, Castricum, Ten Napel genomineerd voor Sonja Barend Award

Khalid Kasem, Carrie ten Napel en Rutger Castricum zijn genomineerd voor de prestigieuze Sonja Barend Award. De onthulling van de longlist met deze tien kanshebbers vond plaats tijdens de talkshow Khalid & Sophie op maandagavond. Deze gewaardeerde prijs bekroont de beste tv-interviews van het afgelopen jaar.

sonja barend award

Mariëlle Tweebeeke, de winnares van vorig jaar voor haar interview met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, onthulde de kandidaten van dit jaar. Tweebeeke zelf is opnieuw in de running, dit keer voor haar gesprek met Pieter Omtzigt.

Khalid Kasem is genomineerd voor zijn interview met Derk Bolt in “Khalid & Sophie”. Carrie ten Napel verdiende haar nominatie door haar discussie over euthanasie met moeders tijdens een “Op1” uitzending. Rutger Castricum’s kans ligt in een uitzending van “Rutger en de Nationalisten.” Op de longlist staan andere prominente tv-persoonlijkheden zoals Sven Kockelmann en Tijs van den Brink als duo, Eva Jinek, Pieter Jan Hagens, Cornald Maas en Kefah Allush.

De kernjury, bestaande uit tv-recensenten Yasmina Aboutaleb (de Volkskrant), Maaike Bos (Trouw), Rinskje Koelewijn (NRC) en Johan Reijnen (VARAgids) stelde de lijst met genomineerden samen.

Lees Ook

Chromecast Koppelen: Gemakkelijkste gids in Nederland [2023]

Eerdere winnaars van deze gewaardeerde prijs zijn Jeroen Wollaars, Kefah Allush, Eva Jinek, Humberto Tan en Jeroen Pauw.

De prijsuitreiking wordt op 23 oktober uitgezonden tijdens Khalid & Sophie op NPO1, waarbij Sonja Barend zelf de prijs uitreikt.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *