Kelly Clarkson Ontkent Kritiek op Taylor Swift & Travis Kelce

Kelly Clarkson verduidelijkt haar opmerkingen over de berichtgeving van de NFL over de romance tussen Taylor Swift en Travis Kelce.

De zangeres deed enkele opmerkingen in haar dagelijkse praatprogramma Kelly Clarkson Show over de alomtegenwoordige verslaggeving die de NFL uitzendt telkens wanneer de zangeres van Shake It Off verschijnt om Kelce en de Kansas City Chiefs te steunen. Na de show beweerden sommige rapporten dat Clarkson de romance had bekritiseerd, maar de zangeres van Breakaway ontkent dit.

“Slechts een korte openbare dienstmededeling voor iedereen, aangezien dit blijkbaar nieuws is. Laat je niet vangen door clickbait, door feiten verdraaiende roddeljournalisten. Ik heb niemands romance bekritiseerd,” schreef Clarkson in een verklaring die ze deelde op Instagram. Clarkson vervolgde: “Ik ben pro-romantiek. Hoera voor romantiek. Hebben jullie eigenlijk bekeken wat ik op mijn show heb gezegd? Ik zei gewoon dat ik naar voetbal wil kijken als ik naar voetbal kijk. Lijkt me een gepaste wens. Oké, ga door en GO COWBOYS!”

De NFL heeft veel kritiek gekregen op hun berichtgeving over Swift en Kelce, wat ertoe leidde dat Saturday Night Live er een parodie van maakte tijdens hun seizoenspremière. SNL-ster Bowen Yang verscheen op het praatprogramma van Clarkson, waar ze spraken over de sketch, die de zangeres “grappig” vond, maar niet zozeer de werkelijke berichtgeving.

“Het is niet grappig hoe het letterlijk de NFL overneemt voor mensen die nu van sport houden,” zei ze. “Het is alsof je ‘Housewives’ kijkt terwijl je sport kijkt.”

Volgens de Deadline De NFL zelf bracht een verklaring uit ter verdediging van hun berichtgeving over het koppel, waarin staat: “We passen vaak onze biografieën en profielafbeeldingen aan op basis van wat er gebeurt in en rond onze wedstrijden, evenals op cultureel vlak. Het nieuws over Taylor Swift en Travis Kelce was een popcultuurmoment waar we in realtime op hebben ingespeeld, omdat het een kruispunt is van sport en entertainment, en we hebben een ongelooflijke hoeveelheid positiviteit gezien rondom de sport.”

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *