Kim Kardashian neemt griezelige rol op zich in ‘American Horror Story’

Kim Kardashian krijgt een angstaanjagende rol in het komende seizoen van American Horror Story. Het aankomende 12e seizoen is klaar om het publiek opnieuw te veroveren met een ander verhaal.

In een baanbrekende zet haalt het aankomende seizoen met de titel “Delicate” inspiratie uit Danielle Valentine’s aangrijpende roman “Delicate Condition”. Dit is de eerste keer dat het plot van de serie uit een boek komt.

In de onlangs uitgebrachte trailer is Kim Kardashian te zien in een campy en vampy outfit die doet denken aan Elvira. Samen met collega-sterren Emma Roberts en Cara Delevingne. Roberts, een doorgewinterde “AHS”-artieste die bekend staat om rollen in eerdere seizoenen zoals “Coven”, “Freak Show” en meer, neemt het hoofdpersonage Anna Alcott op zich. Het verhaal draait om Alcott’s reis als actrice die voor onverwachte uitdagingen komt te staan op haar weg naar het moederschap.

kim kardashian

Valentine’s roman, die op 1 augustus uitkomt, gaat in op het concept van zwangerschap als een “body horror” ervaring. Ze benadrukt de discrepantie tussen de werkelijke ernst van een zwangerschap en de vaak bagatelliserende taal die wordt gebruikt om het te beschrijven. De bewerking van haar roman werd tot leven gebracht door Halleu Feifer. Hij herschreef het verhaal en fungeerde ook als showrunner voor het 12e seizoen.

Met een ensemblecast van onder andere Zachary Quinto, Annabelle Dexter-Jones en Michaela Jaé Rodriguez. American Horror Story: Delicate Part 1 gaat op 20 september in première op Hulu. Als de serie aan een nieuw hoofdstuk begint, kunnen fans zich schrap zetten voor een nieuw seizoen vol angstaanjagende horror.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *