Kylie Jenner en Timothée Chalamet samen gespot bij Beyoncé Concert

Social Media Influencer Kylie Jenner en Dune filmacteur Timothée Chalamet zijn onlangs samen in het openbaar gespot. Dit voedt de geruchten dat ze mogelijk aan het daten zijn. Ze werden gezien tijdens een concert van Beyoncé in Los Angeles, waarmee ze voor het eerst samen in het openbaar verschenen.

kylie jenner

Op beelden die werden gedeeld door Page Six was te zien dat ze allebei in een hecht gesprek verwikkeld waren voordat het concert begon. Het concert vond plaats op Beyoncé’s 42e verjaardag als onderdeel van haar Renaissance World Tour.

Geruchten over een romantische band tussen Chalamet en Jenner begonnen echter in april. Ze werden eerder samen gezien op de Paris Fashion Week. En ze werden ook gezien tijdens een etentje met Kylie’s zus Kendall en haar vriend Bad Bunny. Zowel Chalamet als Jenner hebben regelmatig elkaars huis bezocht. Geen van beiden heeft echter een officiële aankondiging van hun relatie gedaan. Ze hebben ook nog geen social media posts van elkaar gemaakt.

Kylie Jenner had eerder een on-again, off-again relatie met rapper Travis Scott, met wie ze twee kinderen heeft. Timothée Chalamet had eerder een relatie met actrice Lily-Rose Depp.

Lees Ook

Beste originele films op Amazon Prime Video in Nederland [2023]

Ondanks de aanhoudende geruchten hebben Jenner noch Chalamet commentaar gegeven op hun relatiestatus. Hun recente publieke uitje samen volgt op een waarneming van Jenner bij het verlaten van Chalamet’s Beverly Hills landhuis eind augustus.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *