Liam Neeson veroordeelt Star Wars voor te veel vervolgen

Liam Neeson, die de rol van Qui-Gon Jinn speelde in Star Wars: The Phantom Menace het debuut van George Lucas’ prequel trilogie, heeft onlangs zijn gevoelens voor Star Wars sequels gedeeld.

Neeson speelde in slechts één film. Maar zijn blijvende impact is nog steeds een bewijs van de enorme invloed van de Star Wars Franchise. Liam Neeson deelde op Conan O’Brien’s podcast dat hij nog steeds om handtekeningen wordt gevraagd, vooral op vliegvelden. Interessant genoeg zijn het vaak vaders of grootvaders die om handtekeningen vragen.

liam neeson

Liam Neeson denkt dat Disney Star Wars ruïneert. Hij uitte ook zijn bezorgdheid over de te snelle uitbreiding van Star Wars. Neeson zei: “Er zijn zoveel films en spin-offs, en ik denk dat je de hele zaak verwatert. Denk ik. Dat is mijn persoonlijke ding.”

lees ook

Star Wars Volgorde: Uw Galactische Kijkbestelling [2023]

Desalniettemin had Star Wars zichzelf al gevestigd als een belangrijke franchise lang voordat deze nieuwe golf van shows ontstond. Het is de moeite waard om op te merken dat de anticipatie en opwinding rond The Phantom Menace veel groter is dan wat er op dit moment wordt waargenomen voor laten we zeggen Star Wars: Skeleton Crew, een aankomende Disney+ serie die misschien niet zo bekend is bij velen.

Een andere tv-serie, Skeleton Crew, gaat dit jaar in première terwijl The Acolyte gepland staat voor 2024.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *