Lizzo gaat in op beschuldigingen van seksuele intimidatie en body shaming

Lizzo reageert op beschuldigingen van seksuele intimidatie en vijandige werkomgeving door voormalige dansers. De klacht werd dinsdag ingediend tegen haar productiebedrijf, Big Grrrl Big Touring, Inc. (BGBT), en de aanvoerder van het dansteam, Shirlene Quigley.

Lizzo schreef in een verklaring op haar Instagram. “De afgelopen dagen waren darmverscheurend moeilijk en overweldigend teleurstellend. Mijn werkethiek, moraal en respect zijn in twijfel getrokken. Mijn karakter is bekritiseerd. Normaal gesproken kies ik ervoor om niet te reageren op valse beschuldigingen. Maar deze zijn zo ongelooflijk als ze klinken en te schandalig om er niet op in te gaan. Deze sensatieverhalen komen van voormalige werknemers. Die al publiekelijk hebben toegegeven dat hun gedrag tijdens de tour ongepast en onprofessioneel was.”

Lizzo

Ze voegde eraan toe: “Als artiest ben ik altijd erg gepassioneerd geweest over wat ik doe. Ik neem mijn muziek en mijn optredens serieus omdat ik uiteindelijk alleen de beste kunst wil uitbrengen die mij en mijn fans vertegenwoordigt. Met passie komt hard werken en hoge normen. Soms moet ik moeilijke beslissingen nemen, maar het is nooit mijn bedoeling geweest om iemand zich ongemakkelijk te laten voelen of alsof ze niet gewaardeerd worden als een belangrijk onderdeel van het team.”

Lizzo sloot haar verklaring af door te stellen dat hoewel ze niet als slachtoffer in de situatie gezien wil worden, ze “niet de slechterik is.”

Arianna Davis, Crystal Williams en Noelle Rodriguez, voormalige danseressen, hebben Lizzo, de productiemaatschappij en Quigley beschuldigd van seksuele, religieuze en raciale intimidatie. Samen met discriminatie op grond van handicap, mishandeling, valse gevangenschap en verschillende andere aanklachten.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *