Loki Maker Kevin Wright Hint Op een Loki Seizoen 3

De maker van Loki ziet volop kansen voor een derde seizoen van de serie.

De God van Kattenkwaad is terug, en de chaos gaat door in het tweede seizoen van Loki op Disney+. Tom Hiddleston herneemt zijn rol als de charismatische en ondeugende Loki, en opnieuw raakt hij verstrikt in onverwachte gebeurtenissen die zijn leven verder compliceren.

Deze serie, die zijn debuut maakte in 2021, markeerde een cruciaal moment in het Marvel Cinematic Universe door het concept van het multiversum te introduceren. Het multiversum is sindsdien een centraal thema geworden in andere Marvel-projecten, zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Terwijl het tweede seizoen nog in volle gang is, zijn er al geruchten over een mogelijk derde seizoen. Producent Kevin Wright liet enkele hints vallen in een interview met Collider en plaagde de fans met de mogelijkheid van meer Loki-avonturen. Hij verklaarde: “Het eerste en tweede seizoen zijn eigenlijk twee hoofdstukken in hetzelfde verhaal. Het tweede seizoen zal dat eerste boek afsluiten, maar er zijn nog veel andere boeken over dit personage en deze wereld.”

Het vooruitzicht van een derde seizoen blijft onzeker, waardoor fans vol verwachting speculeren over wat de toekomst in petto heeft voor hun geliefde schelm. Intussen kunnen kijkers genieten van de opwindende ontwikkelingen in het tweede seizoen van Loki, dat wekelijks nieuwe afleveringen uitzendt op Disney+. Blijf op de hoogte voor meer Loki-chaos, en wie weet welke verrassingen het multiversum voor ons in petto heeft.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *