‘Loki’ seizoen 2 komt sneller dan verwacht

Loki seizoen 2 van de Disney+/Marvel Studios serie was aanvankelijk aangekondigd voor een debuut op vrijdag 6 oktober.

Disney+ heeft echter een wijziging aangebracht in hun releasestrategie. Volgens een nieuw patroon dat werd vastgesteld met ‘Ahsoka. De nieuwe premièredatum voor ‘Loki’ seizoen 2 is nu vastgesteld op 5 oktober om 6 PM PST. De volgende afleveringen zullen gedurende het seizoen op donderdag om 18.00 uur verschijnen.

loki seizoen 2

In een onlangs uitgebrachte featurette getiteld The Amazing Loki, komen de sterren van de serie aan het woord, waaronder Tom Hiddleston, Sophia Di Martino en Ke Huy Quan. samen met uitvoerend producent Kevin R. Wright, uit over wat het betekent om Loki te zijn in dit komende seizoen.

Het tweede seizoen gaat verder met het verhaal uit de schokkende seizoensfinale. Loki raakt verwikkeld in een strijd om de controle over de Time Variance Authority. Samen met Mobius, Hunter B-15 en een groot aantal nieuwe en terugkerende personages. Loki begint aan een gevaarlijke reis door een steeds groter en verraderlijker multiversum op zoek naar Sylvie, rechter Renslayer, Miss Minutes. En de waarheid over het bezitten van een vrije wil en een glorieus doel.

De cast van ‘Loki’ seizoen 2 bestaat uit Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong en nog een paar anderen.

Lees Ook

Disney Plus Prijs in Nederland: Exclusieve Aanbiedingen! [2023]

De serie van zes afleveringen wordt geregisseerd door Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan DeLeeuw en Kasra Farahani. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin en Michael Waldron zijn de uitvoerend producenten. Met Trevor Waterson als co-EP en Eric Martin als hoofdschrijver.

Loki seizoen één is beschikbaar om te bekijken op Disney+.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *