Loki Seizoen 2 Trailer Onthuld – Hiddleston en Quan in Actie!

Tom Hiddleston staat op het punt om fans opnieuw te betoveren als de god van de chaos in het langverwachte Loki Seizoen 2, zoals onthuld in de officiële trailer die vandaag is uitgebracht voor de Disney+ originele serie.

Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame pakt het tweede seizoen de draad weer op met Hiddleston’s Loki die samenwerkt met de Time Variance Authority (TVA) om rogue superheld varianten op te sporen die chaos veroorzaken in de verschillende tijdslijnen van het multiversum.

Onder de terugkerende castleden hervat Owen Wilson zijn rol als Mobius M. Mobius, zij het met een intrigerende twist – het geheugen van zijn personage is aanzienlijk veranderd sinds de seizoensfinale van Seizoen 1.

De opwinding groeit met de introductie van nieuw talent in de serie. Ke Huy Quan, bekend om zijn geprezen vertolking in Everything Everywhere All At Once, voegt zich bij de cast als een mysterieuze TVA-agent. Daarnaast zal Kate Dickie, bekend van Game of Thrones, haar formidabele talenten inzetten als schurk in de show.

Zoals de trailer onthult, heeft de chaos in het multiversum, veroorzaakt door het overlijden van He Who Remains (vertolkt door Jonathan Majors), Loki gestrand in een onbekende realiteit.

Loki Seizoen 2 Trailer

Seizoen 2 belooft een spannende reis met zes afleveringen geschreven door terugkerend schrijver Eric Martin. Getalenteerde regisseurs Justin Benson en Aaron Moorhead zullen afleveringen voor hun rekening nemen, terwijl Michael Waldron, de maker van de serie, aan het roer blijft.

Hiddleston en Waldron, samen met Victoria Alonso, Louis D’Esposito en Kevin Feige, blijven fungeren als uitvoerende producenten.

Markeer je kalenders, want Loki Seizoen 2 staat gepland om het publiek te boeien met zijn tijdgebonden avonturen vanaf 6 oktober, exclusief beschikbaar op Disney+. Bekijk de actievolle trailer hieronder en maak je klaar voor meer ondeugende avonturen in het Marvel Cinematic Universe!

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *