Love is Blind Producenten verbijsterd door Lydia en Uche Twist

Spoilers vooraf.

In het nieuwste seizoen van “Love Is Blind” op Netflix hadden Lydia Velez Gonzalez en Uche Okoroha een ongeplande reünie. Beiden waren gecast als singles voor het vijfde seizoen van de show. Toen ze onverwacht werden gekoppeld in de pods, herkende Lydia Uche’s naam en stem meteen.

Toen de producers lucht kregen van deze onverwachte wending, besloot showbedenker Chris Coelen aparte gesprekken te voeren met elke deelnemer om dieper op de situatie in te gaan.

“Het feit dat Lydia en Uche elkaar niet alleen kenden, maar ook een eerdere romantische relatie hadden, was een complete verrassing voor mij. Ik was totaal verrast,” vertelde Coelen aan Variety. “Het was een complete schok. Om eerlijk te zijn was het van: ‘Wat gaan we doen?’ Niemand had enig idee.”

De CEO van Kinetic Company ging verder: “We vertelden elk van hen afzonderlijk dat we geen idee hadden hoe dit kon gebeuren en dat we teleurgesteld waren, maar we voelden dat de juiste keuze was dat ze het experiment zouden verlaten.

“Lydia en Uche waren absoluut verpletterd. Afzonderlijk van elkaar uitten ze elk een enorm verlangen om te blijven en door te gaan, waarbij ze spraken over hun investering in het proces. En eerlijk gezegd vond ik het erg voor ze, want dit is een geweldige ervaring om aan deel te nemen.”

Lees Ook

Netflix Romantische Komedie: Top 10 Beste Films om te Bekijken [2023]

Lydia en Uche mochten bij “Love Is Blind” blijven zolang ze zich aan twee regels hielden: hun verleden geheim houden voor de rest van de cast en niet proberen hun vorige relatie nieuw leven in te blazen.

Ze mochten hun verleden bespreken nadat ze op nieuwe mensen waren gevallen, Aaliyah Cosby en Milton Johnson. Aaliyah verliet de show echter vroegtijdig, terwijl Milton Lydia ten huwelijk vroeg.

Seizoen 5 van Love Is Blind is beschikbaar voor streaming op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *