Love is blind U.K. onthult nieuwe presentatoren

De aankomende Britse versie van de populaire datingshow Love Is Blind heeft de gastheren Emma en Matt Willis onthuld. Love Is Blind: U.K. het originele uitgangspunt. Het komende seizoen laat individuen uit verschillende delen van het Verenigd Koninkrijk zien die streven naar het opbouwen van diepgaande relaties op basis van hun persoonlijkheid in plaats van uiterlijk.

Dit introduceert een uitzonderlijke en onconventionele benadering van modern daten, waarbij de nadruk ligt op echte compatibiliteit. Deelnemers zoeken naar betekenisvolle relaties die verder gaan dan oppervlakkige aantrekkingskracht, wat de show een aparte en innovatieve draai geeft. In de VS wordt de show momenteel gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

love is blind

Matt Willis, bekend als frontman van de pop-punk band Busted. Terwijl Emma Willis, die prominente shows als Big Brother heeft gepresenteerd. En de Britse verfilming van Netflix’ realityserie The Circle, zal de Britse versie mede presenteren. Het koppel, dat in 2008 in het huwelijksbootje stapte en drie kinderen deelt, toonde zich enthousiast over deze samenwerking. Ze kijken er reikhalzend naar uit om getuige te zijn van de emotionele reis die de deelnemers afleggen als ze een band smeden.

Emma Willis merkte op dat ze graag koppelaarster speelt met haar vrienden. En ze is gefascineerd door het concept van liefde, waardoor ze het geweldig vindt om als co-host op te treden bij de eerste vertolking van Love Is Blind in het Verenigd Koninkrijk. Het gedeelde enthousiasme van het stel voor de show voegt een extra laagje verwachting toe voor fans. De Amerikaanse versie van “Love Is Blind” gaat op 22 september van start met het vijfde seizoen. De vorige seizoenen hebben een opmerkelijke populariteit genoten op het streamingplatform.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *