Lucy Hale beschrijft ‘Puppy Love’ als ‘Knocked up’ verhaal

De romantische komedie Puppy Love is de langverwachte film over Nicole en Max, twee vreemden die elkaar ontmoeten via een datingapp. Hun eerste afspraakje verloopt onverwacht rampzalig, maar hun honden Chloe en Charlie zorgen meteen voor een band. Ze vormen de brug voor een onverwachte reis vol liefde en gelach.

Lucy Hale speelt de rol van Nicole Mathew. Ze is avontuurlijk van aard en heeft oprechte warmte in haar personage. Grant Gustin, die de rol van Max Stevenson speelt, is stiekem romantisch, verlegen en computerprogrammeur van beroep. Hun chemie op het scherm belooft het publiek vast te houden en de charme van de film te verhogen.

puppy love

In een recent interview met TVLine beschreef Hale de verhaallijn als ‘knocked up’. Ze zei: “De verhaallijn is eigenlijk ‘knocked up’ maar dan met honden. Ik denk dat mensen verrast zullen zijn dat het een beetje rauwer is dan mensen zouden verwachten.”

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, verweeft Puppy Love op meesterlijke wijze de zich ontwikkelende band tussen Max en Nicole terwijl ze navigeren door het co-ouderschap van hun harige metgezellen. Christine Lee als Shay draagt bij aan de intrige. Haar raadselachtige karakter en indrukwekkende staat van dienst in shows als “Black Summer” en “Travelers” wijzen op een uitzonderlijke prestatie.

Lees ook

Beste romantische films op Amazon Prime Video [2023]

Met zijn vertederende uitgangspunt en een ensemblecast die schittert, is Puppy Love klaar om een must-watch romantische komedie te worden, met een dosis gelach, liefde en hondse kameraadschap die deze zomer zeker harten zal doen smelten.

Puppy Love wordt momenteel gestreamd op Amazon’s Freevee.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *