Luke Macfarlane Weigert Barbie Voor Apple TV+ Platonic

Luke Macfarlane, die schittert in de Apple TV+ serie Platonic tegenover Seth Rogen en Rose Byrne, bespreekt zijn “brutale” beslissing over Barbie en zijn gevoelens over inclusiviteit binnen de vakantiefilmwereld.

In een gesprek met The Hollywood Reporter vertelt Macfarlane waarom zijn hoofdrol in Platonic betekende dat hij zijn rol in Greta Gerwigs langverwachte zomerrelease Barbie vaarwel moest zeggen.

“Ik had auditie gedaan voor een kleine rol in Barbie en die kreeg ik. En toen kreeg ik een e-mail van Nick: ‘Ik denk dat je geweldig zou zijn in deze rol.’ Ik had zoiets van: ‘Geweldig. Ik heb een aanbod voor Barbie, dus je moet het me laten weten.’ We probeerden het te laten werken en ik had zoiets van, ‘Weet je wat? Ik wilde echt heel graag aan deze show werken.’ Carrières zijn grappige dingen – je weet het nooit echt. Toen ik over het personage las op de pagina, had ik zoiets van: ‘Dit is iemand die ik begrijp.'”

luke

Hij zei verder, “Het was een van die wrede dingen. Ja, de timing kwam voor allebei niet goed uit. Ik wil niet opschepperig klinken. Het was een kleine rol, maar ik heb nooit deel uitgemaakt van zoiets moois, groots en cools. Het zou cool zijn geweest om beide te kunnen doen.”

Platonic streamt momenteel zijn eerste seizoen op Apple TV+.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *