Lupin seizoen 3 maakt fans enthousiast voor première in oktober

Nu Lupin Seizoen 3, Netflix releasedatum nadert, zijn fans benieuwd wanneer ze kunnen beginnen met het streamen van de veelgeprezen Franse mysterie-thrillerserie.

Sinds het debuut van het eerste deel in januari 2021 heeft het iconische personage Arsène Lupin de harten van velen veroverd. De opwinding bereikte nieuwe hoogten toen Omar Sy de rol van Assane Diop op zich nam. Een charmante dief geïnspireerd op Arsène Lupin, waardoor de “Lupine”-serie een Netflix-sensatie werd.

Lupin seizoen 3

Na twee jaar wachten hebben fans eindelijk spannend nieuws over onze geliefde vogelvrije held. Een verborgen aanwijzing in het tweede deel hintte naar een releasedatum, en die staat voor de deur! Het derde deel van Assane’s avonturen gaat op 5 oktober 2023 in première.

Ondanks Assane’s schijnbare overwinning op Pellegrini, zijn zijn uitdagingen nog lang niet voorbij. Deel 3 is omgeven door intrigerende theorieën. Een daarvan suggereert nog een gewaagde overval door Assane, waarbij hij discreet te werk moet gaan, aangezien heel Frankrijk in de achtervolging zit. Een andere theorie introduceert een personage uit het universum van Maurice Leblanc: Herlock Sholmes, die mogelijk een rivaliteit opzet met Arthur Conan Doyle’s Sherlock Holmes, de grootste detective uit de geschiedenis.

Lees Ook

“All the Light We Cannot See”: Netflix Oorlogsdrama Dat Je
Niet Mag Missen! [2023]

Het is een spannend vooruitzicht om deze 19e-eeuwse figuren te zien navigeren in de 21e eeuw. Vooral een sluwe dief tegen een briljante detective. Als Assane het opneemt tegen Sholmes, zal hij zijn verstand en sluwheid moeten gebruiken.

Hoewel deel 3 al laat doorschemeren de conclusie te zijn, is er hoop op meer. De makers en producenten overwegen mogelijke spin-off projecten zodra seizoen 3 is afgelopen.

Enkele reacties van fans op de aankondiging van seizoen 3:

Een van de fans kon nu al niet wachten op seizoen 3.

Terwijl sommigen blij waren met de terugkeer van de serie.

Een van de fans kon de terugkeer niet geloven!

Een andere is klaar om de serie te bingewatchen.

Lupin seizoen één en twee worden gestreamd op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *