Marvel movies hebben Hollywood-komedie Pitch Perfect-acteur verpest

Adam Devine deelde tijdens een persreis voor Netflix’ The Out-Laws zijn mening over de impact van Marvel movies op klassieke Hollywood-komedies.

Tijdens zijn toespraak op de podcast “This Past Weekend” van Theo Von zei Devine dat hij gelooft dat superheldenfilms, waaronder Marvel movies, het traditionele komediegenre in Hollywood negatief hebben beïnvloed.

marvel movies

Adam zei: “Je kijkt tegenwoordig naar komedies en je hebt zoiets van, dit is verdomme geen komedie. Waar zijn de grappen? Waar zijn de stukjes? Er zijn nog steeds goede [komedie] shows, maar filmkomedie… het is moeilijk. Mijn theorie: ik denk dat Marvel het verpest heeft. Ik heb het gevoel dat superheldenfilms komedies hebben verpest, omdat je naar het theater gaat. En je verwacht iets te zien dat 200 miljoen dollar kost om te maken, en komediefilms zijn dat niet. Dus heb je zoiets van ‘Waarom zou ik hetzelfde geld uitgeven om naar een kleine komedie in de bioscoop te gaan kijken als ik dat kan uitgeven om naar iets te kijken dat 200 miljoen dollar waard is? En ze maken die films nog steeds grappig, zoals: ‘Oh mijn god, praat die wasbeer? Dit is hilarisch! En dat is het ook, maar het is geen echte komedie.”

“Vroeger bracht elke studio meerdere komedies per jaar uit,” zei Adam Devin. “En er waren zo’n 45 komedies per jaar in het theater. Dus elke week of zo was er een nieuwe komedie in de theaters. Vorig jaar waren het er zo’n 6 of 7. Het is te gek.”

Adam Devine’s meest recente poging The Out-Laws is een productie van Adam Sandler’s Happy Madison bedrijf. In de film spelen bekende acteurs als Pierce Brosnan, Nina Dobrev en Ellen Barkin. Momenteel is de film beschikbaar voor streaming op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *