Megan Fox deelt haar ‘Expendables 4’ Cast ervaring

Megan Fox deelde onlangs haar ervaring met het werken naast de sterrencast van de aankomende film “Expendables 4”.

In een gesprek met E! News sprak de Jennifer’s Body-actrice haar waardering uit voor de kameraadschap die ze deelde met haar medespelers, waaronder Hollywood-zwaargewichten als Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren.

“Werken met Stallone en Jason, ze waren allemaal geweldig en ze hebben allemaal een unieke persoonlijkheid,” merkte Megan op. Verder beschreef ze Dolph Lundgren als een beleefde heer, Stallone als arrogant en grappig en Jason Statham als zeer gefocust en doelgericht.

Toen ze rapper 50 Cent besprak, vergeleek Megan hem liefdevol met een “grote teddybeer” met een warme en zachte houding die contrasteert met zijn stoere imago.

“Je ziet het in zijn ogen en in zijn lach, hij heeft zo’n sprankelende lach. Hij is super teder en zacht van binnen, dus hij is net een grote teddybeer,” zei Fox.

Er was echter één medespeler die een grote indruk op Megan achterliet: de gepensioneerde UFC-kampioen Randy Couture. Ze sprak haar bewondering uit voor zijn legendarische status in MMA en zijn diensten aan het land en noemde hem een “heel speciaal persoon”.

Lees Ook

Beste Paramount Fantasy-films: waar realiteit magie ontmoet [2023]

Megan prees de harmonieuze sfeer op de set. Ze merkte de opmerkelijke harmonie op tussen het ensemble van hoofdrolspelers in zo’n high-octane productie.

Megan voegde eraan toe: “Iedereen is super aardig en ontspannen. De sfeer op de set is heel chill en iedereen kan met elkaar opschieten. Iedereen slaagt erin om in een goed humeur te blijven, wat een soort wonder is met zoveel hoofdrolspelers.”

Expendables 4 draait aanstaande vrijdag in de bioscoop en belooft een actievolle ervaring met deze sterrencast.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *