Michael Cera onthult zijn ‘last minute’ rol in Barbie

In een recente onthulling deelt Michael Cera inzichten over zijn selectie op het laatste moment voor een prominente rol in een Barbie-film.

In een exclusief interview met GQ vertelt Hollywood-sensatie Michael Cera over zijn opname op het laatste moment. Als het geliefde personage Allan in Greta Gerwigs langverwachte Barbie-film. Cera onthult dat zijn rol op losse schroeven stond door complicaties bij het management en werpt een licht op het aangrijpende drama achter de schermen.

barbie

“Mijn manager werd gebeld om te vragen of ik beschikbaar was. Hij belde me op en zei: ‘Ik ben gebeld over deze film. Het is de Barbie-film, Greta Gerwig regisseert. En hij draait in Londen voor vier maanden of zo. Dus ik zei dat je het waarschijnlijk niet zou willen doen, omdat je waarschijnlijk niet naar Londen wilt gaan.” legde Cera uit.

Hij voegde eraan toe: “En ik had zoiets van, ‘Wat?! Wat bedoel je? Bel ze terug.”

“Ik bedoel, hij heeft het niet verknald of zo, maar hij heeft zoiets van: ‘Ik heb hun verwachtingen gemanaged dat je het misschien niet wilde doen.’ En ik had zoiets van: ‘Hoe kan ik het niet doen? Ik moet het doen.”

Nadenkend over het begin van zijn betrokkenheid, onthulde Cera een openhartige anekdote over het contact met Greta Gerwig. Hij vertelde dat hij een e-mail schreef aan de talentvolle Lady Bird-regisseur. Waarin hij zijn gretigheid uitte om de rol in de film op zich te nemen.

“Ik belde Gerwig via Zoom en vanaf dat moment ging het allemaal heel snel,” zei de acteur.

Barbie draait momenteel wereldwijd in de bioscoop.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *