Miley Cyrus wordt Maid of Honor voor haar moeder

Miley Cyrus is Maid of Honor geworden voor haar moeder, Tish Cyrus. Tish heeft een huwelijk gesloten met ‘Prison Break’-ster Dominic Purcell. Het huwelijk vond plaats in Malibu, Californië. Miley was het stralende bruidsmeisje dat haar moeder naar het altaar begeleidde. De gebeurtenis werd vastgelegd in openhartige foto’s die al snel online circuleerden.

Tish, 56, droeg een sierlijke strapless bruidsjurk versierd met kant en een vloeiende witte sluier. Hand in hand met Dominic leidde een officiant de ceremonie, met foto’s die de serene momenten vastlegden. Dominic, 53, droeg een eenvoudig wit overhemd met een donkere broek. Miley vulde de gelegenheid aan in een pastelblauwe jurk met één schouder.

De bruiloft vond plaats in de weelderige achtertuin van een luxueus landhuis in Malibu, met zitplaatsen bij het zwembad voor de gasten. Het bruiloftsfeest van Tish en Dominic bestond uit blauwe kleding voor de bruidsmeisjes. En witte overhemden voor de bruidsjonkers, waardoor een harmonieus visueel contrast ontstond.

Tish’s verloving met Dominic werd vier maanden voor de bruiloft gevierd op social media. Een nieuw hoofdstuk na haar scheiding van Billy Ray Cyrus in april 2022. Miley Cyrus’ vader, Billy Ray Cyrus, vond ook een nieuwe liefde met de Australische zangeres Firerose en vroeg haar ten huwelijk in november 2022, na 28 jaar huwelijk met Tish. Deze viering van liefde te midden van verandering schetst een vreugdevol beeld van de evoluerende relaties van de familie Cyrus.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *