Mission Impossible: Dead Reckoning Part One overtreft $500M

Ondanks de zware concurrentie van “Barbenheimer” heeft Tom Cruise’s Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One een opmerkelijke mijlpaal bereikt. Het overschrijdt de grens van 500 miljoen dollar aan de wereldwijde kassa. Het succes van de ambitieuze spionagethriller is langzaam maar zeker.

De film heeft internationaal een indrukwekkende 362 miljoen dollar opgebracht, wat resulteert in een cumulatieve wereldwijde box office van 522 miljoen dollar. Hoewel het zevende deel van de Mission: Impossible franchise dichter in de buurt komt van het overtreffen van de 546 miljoen dollar die het tweede deel wereldwijd verdiende. Het blijft nog steeds achter bij de recente afleveringen: Ghost Protocol ($694 miljoen), Rogue Nation ($688 miljoen) en Fallout ($791 miljoen).

Mission Impossible: Dead Reckoning Part One

Ondanks de hooggespannen verwachtingen had Dead Reckoning Part One te kampen met vertragingen en een budget van $300 miljoen vanwege pandemie-gerelateerde tegenslagen. Aanzienlijk hoger dan het budget van 180 miljoen dollar van Mission: Impossible – Fallout.

Hoewel de film negen dagen eerder opende dan “Barbenheimer”, ondervindt hij stevige concurrentie van Christopher Nolan’s Oppenheimer en Greta Gerwig’s Barbie. Beide hebben de wereldwijde boxofficecollecties van Tom Cruise’s onderneming al overtroffen. Ondanks de voorsprong is het momentum van “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” trager dan de andere twee films.

Hoewel er nog steeds uitdagingen zijn, blijft de spionagethriller van Tom Cruise vastbesloten om zijn plaats tussen de succesvolle titels van de franchise veilig te stellen. Het blijft vechten voor dominantie in het steeds veranderende landschap van wereldwijde box office rendementen.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *