Money Heist spinoff ‘Berlin’ kondigt releasedatum aan op Netflix

Netflix heeft de eerste trailer geplaatst voor de aankomende spin-off serie Berlin met het beroemde personage Berlin uit Money Heist.

De serie staat gepland voor 29 december. Deze prequel, gemaakt door Money Heist meesterbrein Álex Pina. Het belooft een blik te werpen op de hoogtijdagen van Berlin (gespeeld door Pedro Alonso) als hij zich klaarmaakt voor een kolossale overval in de betoverende stad Parijs.

money heist

De trailer laat zien hoe Berlin een reeks gewaagde escapades organiseert in het hart van de Franse hoofdstad. Te midden van scènes van champagnefeesten, romantische liaisons en extravagante soirées. Aan deze extravagante levensstijl hangt echter een stevig prijskaartje. Dit dwingt Berlin om een gevaarlijke roofoverval te plegen om zijn jacht op plezier te kunnen voortzetten.

“Berlin zegt dat er maar twee dingen zijn die een slechte dag in een geweldige dag kunnen veranderen: liefde en een betaaldag van een miljoen dollar.” De logline van de show luidt.

“Dit houdt hem scherp op zijn verheven doelen. Dus bereidt hij een van zijn meest extreme overvallen tot nu toe voor – het laten verdwijnen van 44 miljoen dollar aan juwelen.”

In de klassieke ‘Money Heist’ kan Berlin deze gedurfde klus niet alleen klaren. Daarom verzamelt hij een team van ervaren criminelen om hem te helpen. Dit team bestaat uit Keila, een cyberbeveiligingsdeskundige, Damián, een academicus en Berlijns naaste vertrouweling Cameron. En niet te vergeten, de wildcard, Roi, de slotenmaker en Berlijns trouwste bondgenoot, en Bruce, de wapenspecialist.

Lees Ook

Scandinavische Series Netflix: Eindeloos Entertainment! [2023]

Naast Pedro Alonso bestaat de cast van ‘Berlin’ uit Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Michelle Jenner, Julio Peña Fernández en Joel Sánchez.

money heist

Berlin werd geïntroduceerd in het eerste seizoen van ‘Money Heist’ en is de oudere broer van de professor.

Berlin is vanaf 29 december te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *