Nederlandse tv-serie ‘One Big Family’ gaat dit najaar in première

De Nederlandse dramaserie “One Big Family” gaat dit najaar in première op Videoland. Chantal Janzen, de bedenker en hoofdrolspeelster van de serie, onderzoekt de hartverwarmende dynamiek van gemengde gezinnen.

“One Big Family” is het verhaal van Julia (gespeeld door Janzen) en haar twee dochters. Beide dochters voegen zich bij haar partner Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon onder één dak. Samen maken ze een reis door hun nieuwe levens en hechten ze zich aan elkaar als een nieuw gevormde, grote en gemengde familie.

one big family

“Ik liep al een hele tijd rond met het idee om een serie te maken over blended families. Het is natuurlijk iets wat heel dicht bij me staat vanwege mijn eigen samengestelde gezin. Waar ik al zeventien jaar heel trots op ben.” Zegt Janzen meldt Nu.nl.

In het echte leven leeft Janzen al in een gemengd gezin, want ze heeft twee kinderen en is de stiefmoeder van drie kinderen uit de vorige relatie van haar man.

LEES OOK

Videoland Series: Wat is er nieuw? [2023]

“Een gemengd gezin komt altijd voort uit iets pittigs: een scheiding of breuk uit een vorig gezin. Als je dan een nieuw gezin vormt omdat een van de ouders een nieuwe partner krijgt. Het gaat nooit zonder strubbelingen, irritaties en stress , maar ook geluk en komische momenten.” voegde Janzen eraan toe.

De serie is vanaf 14 oktober te zien op Videoland. De eerste aflevering is diezelfde dag ook te zien op RTL 4 om 21.30 uur.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *