Netflix bereidt fans voor op emotionele achtbaan in het laatste seizoen van Sex Education

In de aanloop naar het langverwachte laatste seizoen van Sex Education heeft de serie iets meer dan een week voor de release een volledige trailer laten zien.

De trailer hint naar een zeer emotionele ontknoping, met Otis Milburn (Asa Butterfield) verstrikt in verschillende ingewikkelde relaties. In de recente trailer zie je beelden van Maeve Wiley (Emma Mackey) die Otis een aantal onthullende foto’s stuurt. Otis’ aanvankelijke opwinding maakt echter plaats voor innerlijke strijd over hoe te reageren op de situatie.

sex education

Tegen het einde van de trailer zijn de twee te zien in een uitdagend telefoongesprek, waarbij Otis dapper zijn onzekerheden bespreekt. Maar als de trailer zijn einde nadert, zien we Otis iemand opwachten met een boeket bloemen. Zouden deze bestemd zijn voor Maeve? Kijkers zullen moeten kijken om het antwoord te ontdekken.

Lees Ook

Netflix Series Top 10: Binge Waardig! [2023]

Daarnaast laat de trailer doorschemeren dat Otis moeite heeft om aansluiting te vinden bij een andere belangrijke vrouw in zijn leven. De vrouw is de moeder van Otis Jean Milburn, vertolkt door Gillian Anderson.

De onlangs uitgebrachte trailer valt samen met de aankondiging dat het laatste seizoen een ander formaat zal hebben voor de laatste aflevering. Netflix heeft bevestigd dat de laatste aflevering 83 minuten zal duren. Dit biedt fans een uitgebreidere en meeslepende afsluiting van de serie.

Sex Education seizoen 4 gaat op 21 september in première op Netflix, terwijl seizoen 1-3 momenteel op Netflix te bekijken zijn.


alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *