Netflix film ‘The Killer’ Eerste trailer vrijgegeven

De eerste trailer voor The Killer is vrijgegeven door Netflix. Ruim voor de wereldpremière op het internationale filmfestival van Venetië volgend weekend.

De langverwachte actiethriller is gebaseerd op een graphic novel met dezelfde titel. Michael Fassbender speelt de hoofdrol als huurmoordenaar. Na een close call die zijn lot verandert, confronteert hij zijn werkgevers in een wereldwijde achtervolging. Hij is vastbesloten om te bewijzen dat zijn daden niet worden geleid door persoonlijke motieven.

In The Killer spelen Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte en Tilda Swinton de hoofdrollen. David Fincher keert terug naar Netflix na Mank (2020) en het veelgeprezen Mindhunter.

the killer

In het eerste kwartaal van dit jaar onthulde Fincher aan Digital Spy hoe hij de kans kreeg om The Killer te produceren nadat Mindhunter was geannuleerd.

“Ik ben erg trots op de eerste twee seizoenen. Maar het is een erg dure serie en in de ogen van Netflix trokken we niet genoeg publiek om dat soort investeringen te rechtvaardigen,” zei hij.

Lees ook

Cinematic Excellence: Beste spannende Netflix-films in Nederland [2023]

“Ik neem het ze niet kwalijk, ze namen risico’s om de serie van de grond te krijgen, gaven me de middelen om Mank te maken zoals ik het wilde en stelden me in staat om nieuwe wegen in te slaan met The Killer. Het is een zegen om te kunnen werken met mensen die lef hebben,” voegde hij eraan toe. “Op de dag dat onze verlangens niet meer hetzelfde zijn, moeten we eerlijk zijn en uit elkaar gaan,” voegde hij eraan toe.

The Killer draait in oktober in de bioscoop en is vanaf 10 november te zien op Netflix.


alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *