Netflix ‘Jill Dando’ True Crime Doc onthult trailer eerste blik

Gebaseerd op de waargebeurde misdaaddocumentaire Who Killed Jill Dando heeft Netflix een eerste trailer laten zien.

De driedelige serie is gebaseerd op het verhaal van de bekroonde BBC-journaliste Jill Dando, die werd doodgeschoten op de drempel van haar huis in Londen. De first look van de serie introduceert Dando, die wordt vergeleken met een “TV Diana”, met oude clips van haar tijdens haar succesvolle omroepcarrière.

jill dando

“Jill was op de top van haar kunnen,” zegt een commentator, terwijl een andere toevoegt: “Ze was de lieveling van de natie.

“Het gouden meisje van de Britse televisie werd op klaarlichte dag voor haar deur vermoord”, zegt de voice-over.

Vervolgens toont de teaser oude video’s van de plaats delict, waarop politie, auto’s en slagbomen te zien zijn. De verteller vertelt dat er verschillende theorieën bestaan over “criminele netwerken, maffia, Russen en geminachte kennissen”. De documentaire suggereert de mogelijkheid van een Servische schutter en een stalker. Tot slot onthult een gearchiveerd nieuwsfragment dat een man in hechtenis is genomen op verdenking van moord.

lees ook

Crime Chronicles: Best True Crime Shows On Netflix [2023]

De teaser introduceert ook Barry George, ooit een verdachte in de moord op Jill Dando. Hij praat nu met de producenten over zijn verhaal voor de documentaire. George werd ten onrechte veroordeeld en later vrijgesproken. Sindsdien zijn er geen nieuwe serieuze onderzoeken meer geweest. De serie bevat interviews met familie, vrienden en onderzoekers. En heeft als doel om na 24 jaar het grote mysterie van de dood van Jill Dando op te lossen.

Who Killed Jill Dando? is vanaf 26 september te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *