Netflix kondigt seizoen 3 van ‘The Lincoln Lawyer’ aan

Netflix heeft de verlenging van The Lincoln Lawyer seizoen 3 aangekondigd. Het derde seizoen zal uit 10 afleveringen bestaan.

Terugkeren als Mickey Haller: Manuel Garcia-Rulfo herhaalt rol in ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 3. Aangepast van Michael Connelly’s ‘The Gods of Guilt’. Bovendien worden Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco) en Yaya DaCosta (Andrea Freemann) in seizoen 3 verwacht.

the lincoln lawyer

“We zijn verheugd om The Lincoln Lawyer terug te brengen voor een derde seizoen. Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez hebben ons dieper meegenomen in de wereld van Mickey Haller. Ze hebben personages en verhalen ontwikkeld die een band hebben met ons wereldwijde publiek. En we kijken ernaar uit om te zien wat ze in petto hebben voor ieders favoriete advocaat. De show blijft bovenaan onze wereldwijde lijsten staan en het is een bewijs van het werk van een creatief team met Michael Connelly, David E. Kelley, Ross Fineman en onze partners bij A+E Studios,” zei Netflix VP van Scripted Series, Peter Friedlander.

Seizoen 2, gebaseerd op het vierde boek, “The Fifth Witness” ging in première op 6 juli. De show heeft tot nu toe 40 miljoen views verzameld en is in 81 landen in de top 10 beland.

lees ook

Best Detective Series to Watch in Netherlands [2023]

“De reacties van het publiek op de show waren zo dankbaar en geweldig. En we zijn blij dat we de kans krijgen om terug te duiken in het universum van Michael Connelly en Mickey Haller en zijn wereld opnieuw op het scherm te brengen.” Dat zeggen co-showrunners en uitvoerend producenten Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez in een verklaring.

The Lincoln Lawyer seizoen 1 en 2 zijn momenteel te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *