Netflix vernieuwt ‘Missing: Dead Or Alive’ voor seizoen 2

Netflix heeft de verlenging van Missing: Dead or Alive. De serie volgt agenten van het sheriffdepartement in South Carolina terwijl ze mysterieuze verdwijningen onderzoeken.

missing: dead or alive

De waargebeurde documentaireserie bereikte wereldwijd de Top 10-status. Met bijzonder succes in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, wat de streaminggigant ertoe aanzette om seizoen 2 groen licht te geven. Het komende seizoen, bestaande uit vier afleveringen, staat gepland voor productie in South Carolina later dit jaar. En wordt opnieuw geproduceerd door het Britse bedrijf Blast! Films.

Blast! Films produceert voornamelijk inhoud voor Britse televisienetwerken. Waaronder bekroonde series zoals Channel 4’s Jade: The Reality Star Who Changed Britain en Sky’s Dublin Narcos.

Lees Ook

Scandinavische Series Netflix: Eindeloos Entertainment! [2023]

In seizoen 1 liet een van de afleveringen zien hoe de autoriteiten een veteraan uit de Irak-oorlog ondervroegen toen er verontrustende informatie werd ontdekt in het huis van zijn moeder na haar verdwijning. Een andere aflevering ging over een verlaten vrachtwagen op de snelweg. De telefoon van de eigenaar en een winnend loterijticket van $10.000 werden op mysterieuze wijze vermist.

Ondanks dat Missing zich in de VS afspeelt, is het een van de vele Netflix-shows die afkomstig zijn van de Britse hub van de streamer.

Missing: Dead or Alive is momenteel te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *